Komplette løsninger

Vi tilbyder

Vi tilbyder unikke og fleksible løsninger af webhotel, mailhotel, webshop, betalingsløsninger, Microsoft 365 og domæneregistrering. Vi har rundet mere end 15 forskellige hostingløsninger.

Webhotel

På baggrund af et state-of-the-art datacenter har vi sammensat en række webhotel løsninger til dig, der kombinerer de optimale kvalitetskrav med nogle af markedets laveste priser.

Mailhotel

Et Mailhotel er en billig og effektiv måde, at supplere et ubegrænset antal e-mailadresser med ubegrænset plads til alle virksomhedens medarbejdere.

Webshop

Vi har fokuseret på at minimere tidsforbrug og økonomiske omkostninger, hvilket betyder at du på kun få timer og med en minimal økonomisk investering kan begynde at afsætte dine produkter.

Betalingsløsninger

Betalingssystemet giver dig mulighed for at modtage kreditkortbetalinger på din hjemmeside eller webshop. Systemet sørger for at formidle data mellem shoppen og betalingsindløseren, der har ansvaret for at godkende validere slutkundens betaling.

Microsoft 365

Altid opdaterede og tilgængelige Office-applikationer. Microsoft Office 365 tager det bedste fra Office og kombinerer det med fordelene fra skyen. Velkendte forretningsapplikationer som Excel, Word og Outlook er derfor altid tilgængelige, opdateret og synkroniseret.

Domæneregistrering

Vi kan registrere stort set alle domænetyper. Mere end 700 domænetyper. Gratis flytning af .dk-domæner. Vi godkender domæne registrering hos DK Hostmaster, som administrerer alle danske domænenavne (.dk-domæner). Det er din garanti for en professionel og hurtig behandling.

Scroll to Top